Normalde plesk vds üzerinden websitemi barındırıyordum hız açısından herkes gofastı önerdi diye geçiş yaptım fakat her gün belirli saatler arasında websitelere erişim olmuyor timed error. Aynı zamanda gofast'a da giriş yapılmıyor. Amerika lokasyon kullanan varmı acaba? Tavsiye eder misiniz?

edit: bunca zaman hep Türk girişimci markaları denemişimdir ve bütçemi düşünerek seçim yapıyordum an itibari ile 9 saattir
4 e ticaret web sitemin offline kalmasından dolayı artık umarım dosyalar silinmemiştir de dosyaları alıp tekrar vds e dönsem diye bekliyorum.

edit: gofast'ın 15.00'dan sonra erişim kaybı olduğu açıklaması asılsız, sabah 11'den beri erişim kaybı var. Tam 12 saattir ne müşterilerin websitesi index alıyor ne de gofasthostun. Hem whatsapp hemde mail yolu ile iletişime geçmeyi denedim ama hiç bir yerden de cevap alamadım. Aynı zamanda şirket türkiye de açılmamış zaten.

son edit: bazı kişilerin websiteleri açılmaya başladı ama 1 ay önceki hali ile. Belki gofast gelip açıklama yapar. Artık tercih eder miyim? Hayır. ( Ve ben gofasta geçeli 1 ay olmamıştı dosyalarım var mı yok mu hiç emin değilim )

normalde edit yapmayacaktım fakat gofasttan açıklama bekleyen bir çok insan olduğu için ben konuştuklarımı aktarayım size, Earth serverinde ki herkesin verilerinin güncel hali ile dönüldüğünü ama ben gibi Gondor kullanıcıları için 24 saat daha beklememiz söylendi, verileri kurtarmak için elinden geleni yaptıklarını ve onlar da haber beklediğini, durumun da %100 olup olmadığını sorduğum da %100 değil cevabı aldım, eğer onlar da zaten kurtaramazsa sadece biz değil onlar da sıkıntıya giriyor bu yüzden çalışmalarını sürdürdüğüne inanıyorum tek zor durumda olan müşteriler değil. Halen konuda ki cevapları okumadan asılsız yorum yapanlar var, insanlar o kadar süre websitedown kaldı ama bir açıklama olmadığına ve website down olmadan önce haber de verilmediği için kızgın ve bir çok faktör var.

Edit: veriler kurtarılamazmış, 1 ay önce websiteniz gofasta barınıyor ise 1 ay önceki backupu alabilirsiniz.