filsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkanın açıklamasını duyunca ben de helal olsun dedim. Belki de 20-25 senedir belediye başkanıdır diye düşündüm.

Araştırdım başkan olalı henüz 3-4 yıl olmuş.

Öyle bir anlatıyor ki sanki tüm ilçe onun zamanında kurulmuş.

Anlaşılan o ki,
ya önceki başkanlar da işi çok sıkı tutmuş veya ilçenin toprak yapısı vs diğer ilçelere göre farklı.

Başkan da fırsatı bulunca işi şova dökmüş.

Bugün her yerde bu haberi görüyorum.

İlginç olan koskoca ülkenin aklına bu kişinin sadece 3-4 yıldır başkan olduğunu sorgulamak gelmiyor.
1 senelik binalar çöktü. O müteahhitler oraya gelip oraya da bina dikseydi 1 tane de olsa hasarlı veya yıkık binası olacaktı.
Belediye başkanı benden öncekiler de güzel yönetmiş, kaçak yapıya izin vermemiş dememesi eksiklik.
Ama biliyorsun bu ülkeye, buzdolabı, yol, hastane gibi bilimum ihtiyaçlar malum parti zamanında geldi diye diye 20 senedir daha iyisi yok denilen biri seçiliyor. Dolayısıyla siyasetin içinden geçti, ne nezaket kaldı ne doğruluk. Bu ülkede siyaset onun gibi yapılırsa prim yapıyor. Dünyanın en güçlü ülkelerine karşı savaşta zafer kazanmış, ülkenin kurucusu kendisinin o makama gelmesini sağlayan cumhuriyeti kurmuş kişilere iki ayyaş diyor ve kazanmaya devam ediyor. Siyasette kazanmak isteniyorsa o yaşadığı sürece onun yaptığı gibi yapılmalı. Bu millet başka türlüsünden anlamıyor.
Erzin belediye başkanı hangi partili bakmadım, ancak bu milleti iyi tanıdığı belli!