merhaba forumda artan şikayet konuları bitmek bilmiyor, şahsen ben bile şikayet konusu açtım ve ilgilenilmedi çoğu kişiylede ilgilenilmemiş gibi.
bu durumu x bir moderatöre neden kimse ilgilenmiyor bu olayla ilgili durumlara diye mesaj attığımda bana dönüş yapılan mesaj
" İlgilenmek Zorundamıyız ? " eyvallah bu saatten sonra herkes tokatlamaya baksın milleti.
Bi sorunmu var sıkıntımı var forum üzerinde en azından bilgimiz olsada beklesek. ama cevap verende yok.
Merhaba,
R10.Net yetkililerininde herkes gibi bir işi ve özel hayatı var. Bu nedenle müsait oldukları zamanlarda yetkilisi oldukları kategorilere vakit ayırıyorlar.
Ayrıca deprem nedeniyle birçok yetkilimiz ya afet bölgelerinde yardım faaliyetlerinde görev almakta ya da kendi illerindeki yardım organizasyonlarında çalışmaktadır.
Böyle bir zamanda ''ilgilenmiyor'' diyerek konu açmak hiç hoş bir davranış değil. Şikayet konusu açalı 48 saat bile olmamışken...
Bizler tabi ki mükemmel değiliz ama konu açmadan önce biraz da empati yapmanızı öneririm.