Hocam eleştirel bi bakış açısıyla yaklaşacağım youtube uzmanı vs. değilim. Öncelikle tasarım yaptığım için thumbnail tasarımlarınız çok basit kaçıyor o benim adıma - yazar. Diğer bi konu da video attığınız sektörde rakipleriniz gerçekten üst seviyede videolar çekiyor. Montajları olsun mikrofonları olsun kameraları olsun her şeyi kaliteli ve verimli kullanıyorlar. Videonun 5-10. saniyesinden sonra video akıcılığı olmadığı için kapattım ben şahsen öyle anlatayım size. Ne önerirsin diye soracak olursanız da dediğim gibi thumbnail tasarımları daha ilgi uyandırıcı ve kaliteli, video montajları daha profesyonel olursa kanala olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Bunlar haricinde de bu tarzda bi kanal arasam karşımdaki kişinin diksiyonuna-tonlamasına dikkat ederim. Videoyu çekerken ki konumu, izleyiciye verdiği rahatlık ve güven hissi de önemli. Demek istediğim kamerayı alıp bir yere koyup video çekmek yerine gerçekten bir stüdyo gibi ya da en azından videonun çekimi için bile büyük bir emek harcanmış gibi gösterilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.
edit: eski thumbnailleriniz gayet yeterliymiş aşağı kaydırınca fark ettim. Bence o eski thumbnail tarzına geri dönebilirsiniz. Ancak her thumbnailde aynı-benzer fotoğrafları koymamanızı öneririm çünkü göz alışkanlığı beyin otomatik ben bunu izledim düşüncesine kapılabilir. Stock görsel veya vektörler kullanabilirsiniz.