sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün saat 12 civarında Elbistanda bulunan evimin olduğu bölgeye doğru giderken bir apartmanda balkonda köpeğin parmaklıklara sıkıştığıni gördüm. Oradaki komşu günlerdir bu köpek ağlıyor sana zahmet bir indir de çıkar dedi. Ben de indim ve köpeği oradan kurtardım zaten ileride kulübede köpeğin yavruları varmış hemen oraya gitti.
Kalktım tam çıkacakken üst yolda polis çık oradan dedi. Köpek sıkışmışti onu çıkardım dedim.
Sonra gel buraya dedi yanina gittim buyrun dedim jop çıkardı ve bacağıma vurmaya başladı cebimdeki tek iletişim kaynağım olan telefonum paramparça oldu. Napiyorsunuz dedim ben burada yaşıyorum kimliğime bakabilirsiniz sorgulayabilirsiniz dedim gitmezsen 1 dakika içinde kafana sıkacagim dedi şok oldum kimliğime uzandım cikardim defol git buradan dedi kimliği atti.
Telefonum paramparça oldu tüm numaralar her şey onda idi gitti herkesten öyle haber alıyordum.
Şikayet etmeye gittim kimse inanmadı bana belki burada da inanmayacaksınız ama gerçekten bunu yaşadım destek olun sesimi duyurun lütfen.
Günlerdir neler çekiyoruz mahallem komple yıkıldı kimsemiz zaten kalmadı bir de üzerine bu olayı yaşayınca artık psikolojik olarak çöktüm deprem değil intihar edeceğim neredeyse.

Lütfen inanın bana tüm her şey tam olarak böyle yaşandı kimse inanmıyor inandiramiyorum video çekseydin diyorlar öyle bir şey nasıl mümkün olsun ki nereden bilebilirdim.

Telefonum bu halde arkasındaki camları söktüm.
İşin kötüsü bu duruma alkış tutup kürükleyen cahil bir kesim var. Ve sayıları da ne yazık ki oldukça fazla. Adamlar depremi yaşamışlar üstüne dayak yiyip, linçleniyorlar. Çok yazık cidden.. Sizle beraber bu kaçıncı denk geldiğim masum olduğu halde dayak yiyen haber bilemiyorum. Daha da vahimi masumiyet karinesini bilmeden yargısız înfaz yapanlar bir tek kendilerini millet, memleket sevdalısı sanıyorlar. Her önüne gelen şüpheliyi yargılamadan linç etmek yeni moda oldu.