Kafede tanıştığım bir Türk, bana "Gurbette Türklerden uzak duracaksın" demişti! Kiminle tanışsam ilk fırsatta üç beş artık ne koparırsam derdindeydi. Üstelik bana o sözü söyleyen Türk, bir kaç ay sonra buradaki Türkleri çalıştırıp parasını vermediği için gazetelerdeydi!
Sırplar için düşman NATO ve ABD, bu iki kelimeyi duyunca derin bir sessizlik ve gözlerinde milliyetçiliği görüyoruz.
"SİZ BİR BİRİNİZE NEDEN BÖYLE YAPIYORSUNUZ?" [/B]Sizin sizden başka düşmanınız yok, Türkiye çok büyük bir ülke ve Türkler kadim bir millet. Bu cümleyi o kadar çok duydum ve o kadar çok sustum ki!
Balkanlarda danışmanlık hizmetleri sunduğunu söyleyen onlarca kişi var ama bir kaç kişi hariç, hepsi ***********. O bir kaç kişi hariç, kime gitseniz dolandırılırsınız. Özellikle Karadağ bu konuda en çok dikkat edilmesi gereken yer, açıkçası Karadağ'ın fırsatlar ülkesi olarak pazarlanması tamamen bir yalan ve ************** operasyonu.
"Şunu hiç unutmayın, Sırbistan'ı almadan Karadağ'ın yada başka bir bölge ülkesinin AB üyesi olması mümkün değil"
Kosova bir devlet değil, tam olarak bir ABD üssü olarak hayata geçti.