Kardeşim kusura bakma. Ama bu kadar yağma varken sana ait olmayan bir balkona bir eve polise haber vermeden çıkma. Enkazlarda gezme. Yoksa yanlış anlaşılmadan başına daha kötü şeyler gelebilir. Polisler de uykusuz soğukta güvenliği sağlamaya çalışıyorlar. Soruşturma yapılacak kimliğini sorgulayacak imkanlar yoksa internet iyi çalışmıyorsa kendi usülünce çalışırlar. Böyle zamanlarda hukuki haklarını bekleyemezsin. Olağanüstü zamanlarsan geçiyoruz ve polislerin de olağan dışı işlemleri olabilir. Çünkü bir sürü kansızla uğraşıyorlar.
Balkona çıkmadım, eve girmedim. Balkona temas bile etmedim.
Demirlere kafasını sıkıştırmış köpeği kurtardım komşu ısrar etti 3 gündür ağlıyor kimse bakmıyor dedi. Polis hatlarının hepsi meşgul ulasamiyorsun ki ulaşsan bile böyle bir durum için polis kesinlikle gelmez.
Buradaki şartları bilmiyorsunuz muhtemelen milliyetçi duygularınızı anlıyorum asker ve polis mesleğine saygı sevgi bekliyorsunuz, herkes kendini koruyan kollayan insanlara minnet duyar ve sevgi besler.
Ben de öyleyim. Bu olayda herhangi bir suçum kusurum veya hatam olduğunu düşünmüyorum hiç bir yağmacı kimliğini çıkarmaz, aynı mahallede oturduğunu söyleyip ikametgah göstereyim demez.
İkametgahima bakabilirsiniz bile dedim. Arkamda 5 kişi beni savunmaya çalıştı.
Polis ne yaptı? Kafana sıkarım dedi.
Herkes beni tanıyıp savunmaya çalıştığı mahallede ben bu olayı yasadim kimsenin binasının içi değil balkonu değil.
Dışarıdaki bir bahçe.
Benim için canlı canlıdır ne olursa ne kurtarabilirsem elimden geleni yaparım ayrım yapmam.
Bu durumda bile suçlandığım için şaşırıyorum. Ellerimde yaralar geçmedi parmaklarım tutmuyor günde en fazla 2 saatlik uyku 2 bardak çorba , su ile yaşıyorum.
Allah kimseye yaşatmasın sadece bu kadar diyeyim.