Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o videoyu ihbar etmenizi öneririm.

Hocam bu çok tezzat değil mi ya emin olmadığın kişiyi 1-2 tokatlayıp bırakırsın ne demek masumlarda arada kaynıyor ne demek. Hangi hakla kaynayabilir polis hangi hakla birine tokat atabilir. bu gücü kimden alarak yapabilir. Polisin bu yaptığının sırtını sıvazlamak polislere bunun doğru olduğunu düşündürtür. Madem bu kadar duyarlıydınız bu suriyelilere t.c kimliği satılırken, ülkenin genel kurmayı askerleri saçma sapan ergenekon ve balyoz iddanameleri ile içeri atılırken, kurumlarda t.c ibaresi kaldırılırken, 6 yaşındaki çocuklar ile evlenenlerin müridleri eylem yaparken de duyarlı olmalıydınız. Yukarda yazdıklarımın hangisinde duyarlı ve duygusaldınız. Bu konuda son sözüm polis kanunu uygular kimseye fiske dahi atamaz, işkence yapamaz suçtur..
hocam illa ki kurunun yanında yaşta yanıyordur gerçekçi olmak lazım, ortalık karışık ne olduğu belli değil herkes gergin ve böyle olaylar yaşanabilir , ordaki kolluk kuvvetininde saatlerdir uyumadığını düşün..
hocam ben denk geldiğim olaylarda sesimi çıkartıyorum sırf burda konu açmadım diye karşı çıkmadığımı mı sanıyorsun , şurdaki videodan ergenekon balyoz olaylarına kadar girmişsin kusura bakma ona sesimi çıkaramadım o olayları anlamayacak kadar küçüktüm. Merak etmeyin gereken yerde duyarımı gösteriyorum emin olabilirsiniz. Videoyu da sizin bu mesajınızdan önce sildim sırf şu dönemde yurtdışından gelen yardımlar ve ülkenin polisi, itibarı prestiji sarsılmasın diye yabancı basına düşmesin diye linki sildim.