Merhaba Dostlar
Dün Kardeşim'i KAHRAMANMARAŞ'A Gönderdim Bugünde Şahsım olarak Hatay'a Gittim.
Elimizden Geldigince Destek Vermek Niyetiyle Göründüğü Gibi Değil Dostlar
Öncelikle Devlet Hükümet Veya Bir Siyasiyi Kötüleme Amacım Niyetim Yoktur.Bu Forumda Herkesin Aklı Başında Düşüne bilen Sorgulayabilen Bireyler Olduğunu Düşünerek. Herşeyin Ortada Olduğunu Söylerim sadece
ALLAH devlet'imize MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Dostlar Hatay' Merkez Olarak Normal Olacağı Gibi Kaos Var Genel Kontrol Yok Belirli Alanlar Var Ama Yok Yetersiz. İnsan Gücü Yetersiz Kalıyor.
1.2.3.4 Ekip Halinde Çalışmalar Oluyor
Örnek 1 Ekip Sadece Demir Ürünlerini Kesiyor Diğerleri Beton Diğerleri Temizlik ve Enkaz'da Canlı veya ölü Var İse Ayrı Bir Ekip Halinde Değişiyor.
Ölen Kardeşlerim'ize Yok Denecek Kadar Saygı Merhamet Kalmamış. Veya Mecburi Şekilde Bu Oluyor Kepçenin Daldıgı Yerde Toplu Bir Beden Kalmıyor Malesef.

Köyler'deki Durumlar Genel Anlamda Sorun'lu Tırlar Şehir Merkezine Giremiyor veya Herhangi Bir Random alana Boşaltılıyor.
Adam 60 Km uzaklıkta Yardım'ın Ona Gitmesi Gerekirken Ben şunu Duydum Bizler Burdayız Gelebilirler
Bizler Köylere Çıktık Elimizden Geldiğince Antakyada Yaptığımız Ufak Bir Yardım Konvoyuyla Güvenliğimizi Sağlayarak Çıktık.
Hava Hatay'da Şuanda Güzel Fakat İnsanlar Değil
Acınası Haldeydi Ortalık Çok Şükür Ki Bizler Acınası Bir Millet Değiliz.
Köylere Çıktık Fakat Fotoğraf Vs Çekmemize Rağmen Burada Paylaşmayı uygun Bulmadık En Azından Hatay İçin

Öz Eleştiri.
Biz Öyle Bir Milletizki Yola Müslüman Diye Yola Çıkar Şeytana Yol Verir İlerde Önünü Keser Yolunu Değiştiririz. Bizim Bizden Başka Düşmanımızda Yoktur Bizim Bizden Başka Dostumuzda Malesef Herzaman Soframızdaki İnsanlar Düşmanımız Oldu Ve Malesefki Bizler Herzaman Aynı Sofralarda Oturup Herzaman Aynı Konuları Meze Ettik. Değerlerimizi Ön Plana Attık Kimsenin Dil Sürmediği Değerlerimize Dil Sürdük Ve Bunları ABC Olarak Anlattık.
Fakat Bahsettigim Yol Verilen Şeytan Sanırım Hep Bizlerdik.