Benim artık psikolojim bozulmaya başladı. Ben şahsen yağmalamaları ENGELLESİNLER istiyorum. Yoksa şu dakikadan sonra, yağma yapanları dövmesini DEĞİL. Gitsinler orda devriyemi atıyolar napıyolar, yağmalamaları engellesinler. Bu kadar. Daha fazlası değil. Eğer artık orada yeterli polis var ise, insanlar yağmalama yapmaya korkmalılar zaten. Biri kemerle dalıyor, biri bilmem ne yapıyor. Tamam şu dakikaya kadar önceden yapanları tespit edip, hakkından gelmişlerdir. Ama şu dakikadan sonra önleyici unsur olmalı. Hala yapan var ise de toplasınlar bi odaya. Gerekirse bi odaya 30-50 kişi koysunlar, o şekilde işkence yapsınlar. Bundan sonrası artık jiteme, asit kuyularına dönüyor. Bunun önü alınmaz ise de denge diğer tarafa doğru kayıp sapıtacak. Allah sonumuzu hayretsin.
Şuan olması gereken bu malesef bir şekilde görmelilerki vazgeçsinler yoksa normal ceza kimsenin umrunda değil az önce sosyal medyada gördüm Ankara'da toplanan yardımları çalarken bile yakalan olmuş bunlar normal cezayı zaten takmıyor elbette 1-2 günlük karşıklık ve canlı arama kurtarma bittikten sonra bu görüntülerin hiçbiri kalmayacak.