Hocam ben kendim empati yaptığımda şahsen benim evimi patlatmış olsalar , birikimimi çalmış olsalar elime geçirdiğimde aynısını yaparım sadece benim için değil bir masumun emeğine göz diken , gelecek olan yardım tırını yağmalayan veya evinin bahçesine indiren kişiye aynısını yaparım maalesef sizinle bu konuda anlaşamıycaz belkide ben daha duygusalım o yüzden böyle düşünüyorum. Bu insanlar asıl hapishanede bu vatanın ekmeğini yerlerse daha çok üzülürüm.
Polisin zaten şuan ohal kapsamında vurma yetkisi bile varken vurmuyor burda bence en vicdanlımız Türk polisi , adamlar eşkiyaları halkın elinden toplarken halktan 1 2 yumruk arada yiyorlar.
bunlar kansızlar doğru şerefsizler bu da doğru ama kanun da duygusallığa yer olmaz bu görüntüler ilerde başımıza dert olacak türk polisi avrupanın dünyanın gözünde işkenceci olucak yurtdışına çıktığında bunlar karşına çıkıcak bu kansızlar için değermi ayrıca ağırlaştırılmış müebbet cezası vardır alır hücreye atarsın karanlık içinde kendi kendine geberir.herşeyin ilmi,bilmi bide filmi var merak etmeyin ekmek yedirmezler onlara