Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman kanunu uygular mahkemeye çıkartır hapse atarsın burası muz cumhuriyeti değil bu ülkenin kanunları var anayasası var ve her suçun da bir cezası var kanunda. Bu kansızların yaptığı doğru değil ama polisinde yaptığı doğru değil polis bunu yüzünü kapatarak çekip koyabiliyorsa bu işkencedir.Kanunen de suçtur. 12 eylülde 80 darbesinde de bunlar yapıldı o zaman solcular komünistlere yapıldı suçsuz lara yapıldı. Tekrar üstüne basa basa yazıyorum şiddeti övmek yaymak paylaşmak doğru değil doğru olmadığı gibi aynı zamanda suç.... Polis dediğin kanunu uygular işkence yapamaz...

dip not: bu kansızları savunmuyorum içeri atılsın müebbet hapis cezası verilsin ama ben bu tarz paylaşımları polisin yaptığınıda doğru bulmuyorum...
Hocam ben kendim empati yaptığımda şahsen benim evimi patlatmış olsalar , birikimimi çalmış olsalar elime geçirdiğimde aynısını yaparım sadece benim için değil bir masumun emeğine göz diken , gelecek olan yardım tırını yağmalayan veya evinin bahçesine indiren kişiye aynısını yaparım maalesef sizinle bu konuda anlaşamıycaz belkide ben daha duygusalım o yüzden böyle düşünüyorum. Bu insanlar asıl hapishanede bu vatanın ekmeğini yerlerse daha çok üzülürüm.
Polisin zaten şuan ohal kapsamında vurma yetkisi bile varken vurmuyor burda bence en vicdanlımız Türk polisi , adamlar eşkiyaları halkın elinden toplarken halktan 1 2 yumruk arada yiyorlar.