şiddeti hiçbir zaman övmedik , yanlısı olmadık normal zamanda hırsızlık yapsa kimse bu kadar tepki göstermez ama bu zamanda millet canıyla uğraşırken bunların televizyon , ziynet eşyası , beyaz eşya vs. çalması normal karşılanamaz.
Yardımlar geç gitti insanlar zaten kendsine yetecek kadar erzak çalana birşey demiyor. Mesele haraç kesenlerde , tırı kendi bahçesine indirenlerde , eşkiyalık yapanlarda.
O zaman kanunu uygular mahkemeye çıkartır hapse atarsın burası muz cumhuriyeti değil bu ülkenin kanunları var anayasası var ve her suçun da bir cezası var kanunda. Bu kansızların yaptığı doğru değil ama polisin yaptığı da doğru değil polis bunu yüzünü kapatarak çekip koyabiliyorsa bu işkencedir.Kanunen de suçtur. 12 eylülde 80 darbesinde de bunlar yapıldı o zaman solcular komünistlere yapıldı suçsuz lara yapıldı. Tekrar üstüne basa basa yazıyorum şiddeti övmek yaymak paylaşmak doğru değil doğru olmadığı gibi aynı zamanda suç.... Polis dediğin kanunu uygular işkence yapamaz...
dip not: bu kansızları savunmuyorum içeri atılsın müebbet hapis cezası verilsin ama ben bu tarz paylaşımları ve polisin yaptığınıda doğru bulmuyorum...