Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiçbir zaman şiddeti övmeyin yada paylaşmayın komik gibi geliyor ama komik değil orada yanlış anlaşılmış bir depremzede de olabilirdi unutmayın ki ilk günlerde yardımlar geç ulaşmıştı insanlar depremzedeler bu sebepten bazı marketlerden erzak almış olabilir. konunun silinmesini tavsiye ederim.
Dipnot: tecavüz ve cinsel suçlar hariç onlara işkence yapmaya bile gerek yok direk asmak lazım suçu kesinleşince....
şiddeti hiçbir zaman övmedik , yanlısı olmadık normal zamanda hırsızlık yapsa kimse bu kadar tepki göstermez ama bu zamanda millet canıyla uğraşırken bunların televizyon , ziynet eşyası , beyaz eşya vs. çalması normal karşılanamaz.
Yardımlar geç gitti insanlar zaten kendsine yetecek kadar erzak çalana birşey demiyor. Mesele haraç kesenlerde , tırı kendi bahçesine indirenlerde , eşkiyalık yapanlarda.