Dostlarım herkese merhabalar. Ailem ve ben zor da olsa enkazdan kurtulduk. Evimiz kullanılamaz durumda olduğu için şehir değiştirmek zorunda kaldık ve güvenliğimizi sağladık. Eşimizi dostumuzu en yakın akrabalarımızı son yolculuğuna uğurlamak zorunda kaldık. Uzun uzadıya yazabilirim ancak sosyal medyalarda depremin hasarı görüldü/anlaşıldı.
Bana yazan, yazmayan veya ulaşamayan tüm dostlarıma öncelikle teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Ailesini, eşini ve dostunu kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Bu denli birlik ve beraberlik bağını oluşturmamız zor günlerde içimizi ısıtıyor. Hissetmediğimizi, görmediğimizi veya duymadığımızı sanmayın. Allahım herkesten razı olsun. Dönemediğim tanıdım veya tanımadığım çok insan oldu. Allah razı olsun. Aile sadece kan bağı ile olmuyormuş gerçekten herkesin içinde hissetmesini istiyorum: Allah herkesten razı olsun.

Yardım talebim bulunmuyor. Konuyu açmamın tek nedeni toplu bir şekilde teşekkür etmek ve iyi olduğumu duyurabilmektir. Durumu iyi olan arkadaşlarımın öncelikle ailesini kaybeden kişilere öncelik vermesini RİCA ediyorum. Bizler bir şekilde idare ediyoruz.

Herkese çok teşekkür ediyorum eğer bı konuyu açmak doğru değilse veya yeri yanlışsa moderatör arkadaşlarım gereğini yapabilir. Görüşmek dileğiyle güzel dostlarım.