Allah hepimizin yardımcısı olsun, aynısını yaşadım..
Geçmiş olsun ailenizin sağ olmasına ve o saatte uyanık olmanıza sevindim Allah yardımcınız olsun
Deprem çok zor baba olmanın yükü dahada zor . Allah sana ve ailene bakman için güç kuvvet versin.
Çok geçmiş olsun. Ailenizin çoğuna ulaşabilmenize sevindim. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
Çok geçmiş olsun. Ölen yakınlarınıza Allah rahmet diliyorum. 2017 Ege depreminden biliyorum o korkuyu... Deprem olunca ayaklarınız titriyor ve ne yapacağınızı bilemiyorsunuz....
Allah yardımcınız olsun. Çok geçmis olsun.
Allah rahmet eylesin zor durum.
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun hocam gerçekten çok zor durum.
50 kere yazıp sildim duygularımı düşüncelerimi ifade edebilecek kelimeleri bilmiyorum. Allah sağ kalanlara güç kuvvet versin. Herkesin yardımcısı olsun. Hayatın kaybedenlerin mekanı cennet olsun. Keşke 3 5 kuruş yardım yapmak dışında elimizden bir şey gelse o bölgeyi gördükçe bir şey yapamamak ve günlük hayata devam etmek insanın çok zoruna gidiyor. Tekrardan Allah tüm depremzedelerin yardımcısı olsun.
Aglayarak okudum bende ayni sekilde yasadim sukur olsun canimizi kurtardik herseyim gitti ama olsun canimiz sag cemalimiz sag ne yapalim allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun rabbim yasatmasin bir daha
Herkesten Allah razı olsun.