Antidepresan sicili bozmaz, özel bir durumdan dolayı mı böyle söylüyorsunuz bilmiyorum ancak böyle bir şey söz konusu değil. Eğer olayı birebir yaşadıysanız ilerleyen süreçlerde Türk Psikologlar Derneği koordineli olarak travmatik deneyim yaşayanlar için terapi hizmetleri sunacaktır. Özellikle kültürel açıdan baktığımda hepimizde az çok benzer korkular var en basit ifadeyle ya benzer şeyler yaşarsam şeklinde. Böyle bir durum anormal duruma verilen normal tepkidir, birebir yaşadıysanız-yakınlarınızın böyle bir şey yaşadıysa bu süreçte oldukça normal. Ancak böyle bir deneyiminiz olsun ya da olmasın hayatınızı aşırı etkilerse lütfen ruh sağlığı yardımı almaktan çekinmeyin. İlaç tedavisi ya da psikoterapi herkes için oldukça normal, özellikle böyle durumları atlatabilmek için uzman desteği lütfen alın. Sicille alakalı hiçbir problem yaşamayacaksınız bununla ilgili en net bilgiyi ruh sağlığı uzmanınızdan öğrenebilirsiniz. Eğer ilaç tedavisine sıcak bakmıyorsanız devlet hastanesi psikiyatrisine ya da yakınınızdaki en yakın kuruluşa psikolog yönlendirmesi talep edin. En kısa sürede daha iyi olmanız dileğiyle, kendinize iyi bakın.
Psikolog veya psikatri ile görüştüğüm an sisteme anksiyete bozukluğu vb. Girecekler. Reçetesiz prozac alabilirim ama daha önce kullandığım bir ürün olduğu için tekrar başlamak istemiyorum. Gece 3 den beri yatak ta kıvranıyorum. 1 kere kabus tarzı bir şey gördüm. Şimdi kalktım sigara içiyorum gündüz alt katta uyumayı denicem