Merhabalar Herkese, Ben Taksici Bir Kardeşinimiz.
Gün İçinde Sağlık Çalışanı Yada AFAD Gönüllüsü Bir Çok İnsan Taşıdım İstanbul Havalimanı Yada Ordan Şuraya vs. Özellikle Sağlık Çalışanlarının Dediği Çok Fazla Zahiyat Olduğu ve Halktan Gizlendiği. Buna İnanmak İstemiyorum Ama Malesef Doğru Gibi.

Akşam Lastiği Patlattım Değişimde Hataydan Gelen Bir Depremzede Benim Lastiğin Tamirini Beklerken Ayak Üstü Konuştuk. Dediği Şey Hatay Bitti, Hayat Yok.
Tamiri Çok Zor ve Uzun Sürecek. Hâlâ Enkaz Altında Kalan Komşularının Olduğunu ve 2 Gün Önce Bile Kimsenin Gelmediğini Söyledi. Konuşurken Suratı Düşük ve Buruk Yalan Olması İmkansız. Birçok Köyde Enkazların Durduğu Yardım Gelmediğini Belirtti. Hâlâ O Kadar Çok Kişi Varki Enkaz Altında ve En Başta Çok Daha Etkili Bir Çalışma Yapılsaydı Şuan Binlerce İnsan Hayatta Olabilirdi Diyor!
Medyada Her Yere Ulaştık Haberleri Yüzde 1000 Yalan! Buna Eminim.

Gaziantepten Arkadaşım İle Görüştüm ve Oda Benzerini Söyledi, Komşusunun Enkazından 3 Gün Ses Almalarına Rağmen Kimsenin Gelmediğini 4. Gün Geldiklerinde Cesetlerini Çıkardıklarını Söyledi. Kesinlikle Aşırı Yetersizlik Sebebiyle Binlerce Can Verdik Bunun Herkes Farkında. Sanki Bilerek Bu Şekilde Koordine Edilmiş Gibi.

Çıkan Yağma Haberleri Özellikle Şu Suriyeli Varlıklar, Kargaşalar, Deprem Öncesi Konsoloslukların Kapanması. KYK Yurduna Bizim İnsanımız Değilde Suriyeli Yerleştirilmesi!

Eminim Bunu Düşünen Birçok Kişi Var. O Coğrafyanın Çok Büyük Öneme Sahip Olduğunu Biliyoruz. Ki Böyle Bir Zamanda Böyle Büyük Bir Deprem Ne Bileyim Sanki Yapay Gibi Harp Denilen Şey Aklıma Geliyor Ne Kadar Doğru Ne Kadar Saçma Bilemiyorum.
Saçma Gibi Ama Olmayabilir Herşey Mümkün Bu Dünyada Bence.
Hiçbir şey Normal Gelmiyordu Bana.
Özür Dilerim Herkesten Ama Sanki İnsanlar Bilerek Ölüme Terkedildi Benim İçim İçimi Yiyor 5 Gündür O Kadar Çok Üzgün ve Huzursuzum ki Saçma Düşünüyor Olabilirim Lütfen Kızmayın. Lütfen Beni Aydınlatın Gerçekten İstanbul'da Olmama Rağmen Psikolojim Alt Üst Oradaki İnsanları Düşünmek Bile Gözlerimi Dolduruyor...