dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi hoş da aşıda chip olmaz diyorlardı. Ben bizzat cipli kimlikli hayvan aşılarını gördüm. Yani doğruymuş aşıların bazilari chipli olmasının teknoljik olarak mümkün değil dedikleri yalan çıktı. O kadar şey yalan çıktı olmaz denilen oldu ki ben o yüzden emin olamiyorum. Öyledir de diyemiyorum aklıma yatmıyor ama tesadüflerin çok olması şüphede bırakıyor.

Bu arada dünyanın cekirdeki tamamen soğumuş ve tersine dönüyormuş biliminsanlari ortaya attı. Yani adamlar oraya kadar ilerlemiş bilmediğimiz kimbilir neler var.
Merak ediyorum yaşınız kaç acaba ? yanlış anlamayın dünyanın çekirdeğinin soğuduğunu söyleyip tersine döndüğünü söylüyorsunuz ve oraya ilerlemiş diyorsunuz ? biz insanlar olarak yer yüzeyinden 15 bin km bile aşağı inemedik sen gerçekten oraya inilip ölçüldüğünü falan mı düşünüyorsun ? ayrıca çekirdek soğusa yada donsa sen dünyanın böyle olacağını mı düşünüyorsun ? yahu bir şeyi öğreniyorsunuz yanlış öğreniyorsunuz bir laf duyuyorsunuz ezbere inanıyorsunuz biraz öğrenin o terse dönme olayı hep olan bir olay dünyanın katmanlarını bile mi hiç görmediniz ? hiç mi coğrafya dersi görmediniz hiç mi kitap okumadınız gerçekten hayret ediyorum.