serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya mecrası maalesef bizlere ait olmadığı için hali hazırda kurmuş olduğumuz bir sistem tek bir kararla yıkılabiliyor.

Bende geçen sene başladım amazon associates sistemine. Ben sisteme girene kadar azon video maker ile videolar yaparak ayda 3000 dolara kadar kazanç elde edenleri gördüm. Bende azon video maker ile videolar yapmaya ve kanallara yüklemeye başladım. En az 10 kanalla çalışıyordum. Derken Google algoritmada değişikliğe gitti ve onlarca kanalımız çöp oldu. Ayda binlerce dolar kazanan kişiler bir anda sıfırlandı. Ben deneme yanılma ile bu süreçte 60 tane kanalımı heba ettim. O arkadaşlar da başka sektörlere atıldılar. Artık Google bot yazılımlarıyla yapılan videoları tespit etmeye başladı çünkü. Bot yapımcısı da, Manuel şekilde video yapın demişti.

O gündür bugün videoları kendim editlerim. Minimum 150 dolar civarı bir kazanca çıkıyorum. Amacım kanalı çok daha fazla büyütmek. Şu an da 218 abonem var ve hepsi organik. Son 48 saatte de görüntülenme olarak 2000 civarında geziyorum.

Oldukça zor bir sistem ama bir yola girmişken bırakmak istemiyorum. Çok kere bırakayım artık dediğim oldu ama işte bir şekilde güç toplayıp devam ettim, ediyorum.

Bakalım, yiyecek ekmeğimiz varsa yeriz. Yoksa güzel bir tecrübe kazanmış oluruz
Abone sayın yükselince influencer programını da dene bence. Amazon influencerlara dükkan tarzı sayfa veriyor orada kategoriler oluşturabilirsiniz.