selimgezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun abi, konuya uygun olmayacak ama ek konu açmak istemedim burdan dile getireyim.

Siz ve sizler gibi insanlara sonsuz teşekkürler. Gerçekten içtenlikle çabalıyorsunuz. Allah razı olsun. Fakat gelen yardımların dağıtımında çok ciddi sorunlar oluyor. Maalesef ki yardımlar ihtiyaç sahipleri için yola çıkıyor ama ihtiyacı olmayanlara ulaşıyor. Mahalle muhtarlıklarına gelip muhtarın evinin önüne koliler indiriliyor. Muhtarlar önce eşini dostunu akrabasını ve seçmenini çağırıp aldırıyor. Yardımın geldiğinden bi haber diğer insanlar ise kalan kırıntıları ancak alabiliyor. Çoğu aileye bir şişe su bile nasip olmuyor bazen ama bazı aileler ise koli koli götürüyor. Mahallelerde devleti temsilen askeri personeller var fakat gelen yardımlar onların kontrolü yerine muhtarlara teslim ediliyor. Sadece bugün bile onlarca AFAD çadırı geldi. Aynı ailede olan kişiler 2-3 çadır alırken çoğu aile bir çadır bile alamadan bu gece dondurucu soğukta uyuyacak. Bunun önüne geçilmesi ve yardımların askeri personel veya ilgili mahallede yaşamayan bir devlet personeli tarafından tarafsız ve eşit bir şekilde dağıtılması gerekiyor.
Bu gerçekten çok ciddi bir sorun. Sizlerin sesi bizlerden çok daha fazla duyulur umuduyla iletiyorum. Bir hatalı cümlem olduysa affola. Saygılar.

@Coşkun Çetin;
Merhaba

Doğrudan mesajınızı ilettim. inşallah herşey biran önce düzelir ve bu sıkıntıları birlikte atlatırız.