Dün Ankara Bilkent şehir hastanesine gelen depremzedeler için paylaşım atmıştım. Toptancı aradığımı ve destek çıkabilecek birileri varmı diye.
Sağ olsun Misafir; hocam dün yazdı planın ne diye bugün sabah ulusta buluştuk Ulucanlar toptancılara gittik önce fiyat aldık sonra karşılaştırma yapıp en uygun yerden eşyamızı aldık hastaneye hasta bakıciya teslim ettik
Bugün ise arkadaşımın arkadaşı depremzedelere evini açmış şuan tam yetişkin hariç 12 çocuk var.
Bu çocukları arkadaşlariyla oyun oynayacakken hayatında unutamiyacagi birşey yaşadı kimi yetim kaldı kimi öksüz. Bugün o çocuklar belkide bizim cocuklarimiz kardeşimiz olabilirdi.
Yarın gene yardım için oraya gitmeye çalışcam destek vermek isteyenler whatsapptan yazabilir Ankara'da olanlar benle birlikte yenimahalle semtine gelirse sevinirim. Devlet zaten yardım yaptı yapıyor diyenler var diyeceğim tek kelime
Bu hükümet her noktaya ulaştık derken 100 lerce video geldi yardımların yagmalandigininda videoları geldi bu yüzden ben bizzat yardımı kendi ellerimle veriyorum. 50tl sizi zengin etmez ama bı çocuğu mutlu edebilir.
Wa.me/905074964899