Albayraktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 Bin daire olsa, her daire 2 Milyon dersek 60.000.000.000TL para lazım. Olsa bile bu parayı kimseye verecek güçte değil bu devlet.
Bu evlerin parası birde bu kadar sıkıntı var. Hocam herkes tek başına haberiniz olsun. Anca kredi çıkartırlar 30 senelik faizi düşük haberiniz olsun.
Hocam biz ev istemiyoruz. Zaten devlet bunu karşılayamaz. Arkadaşın yukarıda dediği gibi; kişi başı 10bin TL olur, ne bileyim okula giden öğrencilere 5bin TL olur. Ne olursa. o tarz bir yardım bile şuan için yaraları bir nebze saracaktır. Örneğin, Ankara'da olanlar biliyordur, belediye sanırım ayda 500 TL doğalgaz yardımı yapıyor. Ya da ne bileyim, bir ay 200 TL et yardımı yapıyor. Yoksa, 50bin-100bin, 1 daire gibi bir beklentimiz yok.

Herkes tek başına değil bu arada. Biz bu yardım olmasa da gerekirse 2 işte çalışırız yine yanımıza gelen kadın ve çocuklara bakarız, onda sıkıntı yok. Konuda da belirttim. Bu konuyu açmamın sebebi, eğer böyle ufak da olsa kamu ya da özel yardım varsa, en azından yarım kilo peynir fazla alırız, küçük çocuğumuza oyuncak bir araba alırız. Ne bileyim kahvaltıya yumurtanın içine sucuk da koyarız. İnsanlar bu kadar acı üzerine bir de yokluk yaşamamış olurlar.