U9ursa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orada fazlalık olmaktan başka bir şey değilsiniz. otostop çekip geri dönün.
DemiratarBlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-devlet üzerinden AFAD'a gönüllülük başvurusu yapman gerekirdi. Ama başvurularda yoğunluk var.

O nedenle manuel olarak kimin neye ihtiyacı varsa gördüğün an yardım edin. İlla gidip beton bloklar arasında insan kurtarmanız gerekmiyor. Gereksiz kahramanlıklara gerek yok. Kurtulanların yanında olun. Eşyalar taşıyın. Yemekler taşıyın. Bir kenarda oturmuş psikolojik buhran geçiren insanlar görürseniz gidin manevi destek olun.
thelunar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence profesyonel eğitimli kişiler haricinde herkesin gitmesi durumu dahada kötüleştirebilir. onun yerine elimizden geldiğince para , erzak ,kıyafet gibi ihtiyaçlar için yardım toplamak dahada faydalı olucak
oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cüneyt özdemir canlı yayında açıkladı: oraya yetkili yani resmi gönüllü olmadan giderseniz sizde afet zede olarak orada yerinizi alıyorsunuz dedi. Çünkü yetkili kişi hariç giriş yapılamıyor kurtarma çalışmalarına sanırım.
Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam herhangi bir organizasyonda bulunmuyorsanız artık sizde bir depremzedesiniz. Tamam anlıyorum bir şeyler katmak istiyorsunuz fakat bu şekilde nasıl yardım edebilirsiniz?
YunusEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niyetiniz çok güzel fakat burdaki çoğu kimse internette gördüğü bildiği kadarıyla bilir ordaki yetkililerden doğru bilgiyi alabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
orhanbektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu nasıl bir üslup. Adam iyi niyeti ile gitmiş fazlalık falan biraz seviyeli konuşun insanlarla
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yazık ki bizi fazlalık görüyorlar demek istemiştir umarım
Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam iyi niyetinizi ve merhametinizi takdir ediyorum ancak ortada çok büyük bir organizasyon eksikliği mevcut. dolayısı ile organize olmadan gücünüzden verim alınamaz
U9ursa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum fazlalık demenin seviye ile uslüp ile ne alakası var? Drama yaratma burada lütfen. Bilinçsizce cahiliyetle gidiyorlar kurtarma çalışmalarına mani oluyorlar. Daha sinir bozucu cahilce gaddarca bir haraket yok şuan ki vaziyette. lütfen, iyi forumlar.
orhanbektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne drama yaratacam hocam sen ortada bir drama var. Ordaki kimse fazlalaık değil arama kurtarma ekipleri yeterli de değil. Giden hiç kimse fazlalık değil. Fazlalık olasalar dahi o şekilde hitap edilemez.
Ofisto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam k.maraş turkoglu minehoyuk koyune gidin afad ile ama tek gitmeyin orda enkaz altinda cesetler var yardim edin lutfen afad yetisemiyor
Yine her zaman ki gibi ağzı olan konuşmuş kim ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama boş konuşuyor. 4 gündür uyumuyorum enkazdan başka bir enkaza yardım ediyorum ekip yok girilmemiş yerler onlarca. Bir çok ses duyup ekiplere bildiri yaptım. Bir adet can çıkardık Kürşat abi 24 yaşında. Cesedini bekleyen insanların ceset çıkarmasına yardımcı olduk. Aldığım hayır duası sayısız. Çadır kentte onlarca tır indirdik. Gelen yardımlardan vs ağzıma tek bir lokma vurmadım hiç bi yeri işgal etmeden boş bir yemekhanede kendime yer yaptım ne ayak bağı oldum ne de yük. Boş kaldığım da hiç bişey yapamadığım da gittim ateş başında sohbet edip moral vermeye çalıştım. Yok Yollar kapalı yok gidip sizde depremzede olursunuz gibisinden boş söylemler yapmayan. Bugün 5. Gün evet bugün gelirseniz çok bir işe yaramazsınız. Bizde dönüyoruz zaten ama yapacak edecek gelecek insanlarında bu şekilde hevesini iyi niyetini kırdınız. Ne diyeceğimi bilmiyorum. 18 yıllık hayatımda hiç ölü kokusu almamışken ölü kokusuna alıştım cesetlere dokunmaya görmeye alıştım yanlış anlamayın herkesin kalbi aklı burda biliyorum ama sıcak çatı altında yanlış yönlendirme ve eleştiriyle hakka giriyosunuz.