Millet can derdinde açtığın konu çok yersiz bence yine de saygı duyarım.
Çok daha önemli meseleler var bu insanların hayatları çocukların eğitimleri ebeveynlerin iş hayatları evleri olacak mı kimsesiz çocuklara ne olacak milyonlarca insanın böyle sorunları var ve bunları çözmek için fikir yürütmeliyiz yaşadığımız durum tümüyle berbat zaten çiçek açmaya çabalamalıyız etrafa pislik sürmenin bak burada pislik var demenin manası yok şuan yeri değil enkazdan çıkan bebekleri küçük yavru köpekleri mehmetciğin gözünü kırpmadan hasarlı binalara girip insanları kurtardığı anları anmalıyız yıprandık artık kötüden bahsetmeyelim.. Lütfen.
Saygı duyduğun için çok teşekkür ederim hocam.
Dileyen arkadaşlar farklı konularda çözüm üretmeye devam edebilirler. Ben onları da takip ederek maddi, manevi destek olmaya çalışacağım inşallah. Dediğim gibi, sadece haberleri yorumsuz bir şekilde paylaşıyorum.
Cevap olarak yorum yapılmazsa ve sadece başka doğru haberler var ise onlar paylaşılırsa çok güzel bir arşiv olacağı kanaatindeyim. İmkan olursa güzellikleri de not düşen bir konu açmayı düşünüyorum. Kim nereye bağış yapmış, kim yollara düşmüş yardım için. Onlar da unutulmamalı.