Ben içerisindeyim Jandarmayım sadece şunu söyleyeceğim emin ol bir çok İL'lerden geliyor. ilk saatlerden çıkıp geldiler hatta. kendi insanımız yapıyor hırsızlığı ve diğer gelen erzak yardımlarını Suriyelileri saymıyorum bile Lanet olası millet başımıza bela oldu her zaman. Ve ohal kapsamında 23. maddeye göre artık yetki verildi.
hocam şunu bilmek istiyorm. o kadar bekçi de alındı, bekçiler görevlendirildimi farklı illerden ?
zamanıında aldıkları güzel maaşlar ve sayıları ile çok gündem olmşlardı. umarım o bekçi kadrosu da kullanılıyordur. zira görevleri gereği gayet de deprem bölgelerine nakledilip can ve mal güvenliğinde destek elemanı olarak kullanılabililrler diye düşünüyorum.
ayrıca pazarcıkta afadda görevli kuzenimi asker afadın eksiğini kapatmaktan can ve mal güvenliğiyle yeterince ilgilenemiyor dedi, haklısınız ona lafım yok.
ancak tsk çok büyük bir ordu subayı, astsubayı, uzman ve rütbesiz askeriyle, keza emniyet teşkilatımız da öyle. bunlara ilaveten bekçiler var. ben eminim ki diğer illerdeki görevler aksatılmayacak şekilde, afet bölgelerine %100 can ve mal güvenliği sağlanacak silahlı güç nakledilebilir istenirse. bunu canı gönülden silahlı gücümüzün büyüklüğüne inanarak söylüyorum. acaba bu kapasitemiz gücümüz yeterince kullanılamıyor mu ?