Allah kabul etsin hocam ^^
görgüsüzlük mi?
böyle görgüsüzülüğe can kurban, keşke herkes sizin kadar görgüsüz olsa hocam.

bağış yapan herkes paylaşsın arkadaşlar emin olun bu hava atma ya da bir elin verdiğini diğer el meselesi değildirç. sadaka vermiyoruz dogal afet var felaket var, siz 1 verirsiniz size bakıp vesile oldugunuz ilham oldugunuz adam 10 verir.
lütfen daha çok paylaşalım bunları
ayrıca lütfen yardım yapmadan önce konu açın. maddi destek olacaklar çıkacaktır.
herkesin yüreğine sağlık
Böyle görgüsüzlük yapacaksanız gıkım çıkarsa namerdim. Yeter ki elinizden geleni yapın
Bende trendyol üzerinden ıslak mendil satın aldım hocam
Herkes elinden geleni yapıyor
Daha ne olsun helal olsun Allah kabul etsin hayrınızı
Allah bir nebzecik yardımı olan herkesin tuttuğunu altın etsin.
Mü'minun Suresi, 61. ayet: İşte onlar, hayırlarda yarışmaktadırlar ve onlar bundan dolayı öne geçmektedirler.
Bakara Suresi, 195. ayet: Allah yolunda infak edin ve kendinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayın. İyilik edin. Şüphesiz Allah, iyilik edenleri sever.
helal olsun. Allah kabul eylesin.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum hocalarım ben 16 yaşımdayım konuda belirttiğim gibi, yaşıtlarımdaki gibi takıntılarım yoktur, motorsiklet hayalim vardı allaha şükür 2 hafta önce onuda yerine getirebildim bu platform sayesinde başka bir amacım kalmadı kimseden 5 kuruş dahi yardım almadan az çok birşeyler başarmaya çalıştım çalışıyorumda kazancımıda bu son zamanda ne yazıkki bu yaşandı buraya harcıyorum Allah hepimize sevdiklerimizi bağışlasın