Merhabalar,

Geçen hafta eve gitmek için ofisten çıktığım sırada karnım açtı.
Otobüse bindiğimde soğuk soğuk terlemeye, nefes alamamaya, yutkunamamaya başlamıştım. Neredeyse dilim boğazıma kaçacak gibi hissettim.
Otobüsten iner inmez bir bakkala daldım çikolata ve su alıp yedim/içtim. Eve vardığımda ise üzerimden tır geçmiş gibi kendimi yorgun hissediyordum.

Dün akşam yine ofisten çıkarken aynı problemi yaşadım. Döndüm AVM'de yemek yatından burger aldım 2-3 ısırık atabildim sadece. Sonra yürürken bayılcak raddeye geldim, tüm vücudum
boşalmış gibiydi. Hemen hastaneye girdim acilden. Kan tahlili yaptılar, ekg çektiler herhangi bir şey olmadığını söyledi doktor. Durumun psikolojik olarak yaşanabileceğini söyledi.

Şimdi yine evde oturuyordum, yine birden karnım acıktı vicudum titremeye başladı. Dilim sanki boğazıma kaçacak gibi oluyor, dilim damağım kuruyor.
Durduğum yerde üşüyorum, soba karşısında ancak normal durabiliyorum. Yemek yedikten sonra 3-4 tane kesme şeker attım ağzıma, 1 çay bardağı kola içtim. Annemin şeker ölçme cihazında baktığımızda şekerim 164 çıktı. Tahminen 1 bardak kola + 3 tane küp şekerin etkisi.

Şu an hala kendimi aç hissediyorum. Her an tekrar aynı şeyleri yaşayacak gibi oluyorum.

İşte şimdi şimdi kendime geliyorum. İlginç bir şekilde hep aç hissediyorum. Doktor'un bir şey yok demesini anlıyorum ama bir şey olmasa ben bunları nasıl yaşıyorum.

Şimdi şeker ölçme makinası var. Ne aralıklarla ölçmem lazım şekerimin düşüp düşmediğini anlamak için? Yahut hangi anda bakmam lazım şekerime?
Bu konuda bilgsi olan var mı?

Ya gerçekten psikolojik bir durum var ortada ki bu kadarı psikolojik etkiyle olur mu bilemedim. Ya da bir şekilde aniden şekerim düşüyor benim.