Ahkam kestiğim yok sadece yetersiz olduklarını belirtiyorum .Jandarma arkadaşımdan bilgi alıyorum çevre illerden yönlendirme yapıyorlar ama yetersiz , sayı yeterli olsa böyle manzarayla karşılaşmazdık .
Hocam üstteki yorumlarda bahsettim . Şimdi ben senin sorunu cevaplıyim sonra sen benim sorumu cevapla , öncelik tabiki göcük altındakiler. Benim soruma gelecek olursak , sizce kolluk kuvveti yeterli mi , eğer yeterli diyorsanız peki bu manzarayla neden karşılaştık ? Ben bu tarz videoları izleyerek şu varsayımda bulundum , kolluk kuvveti alanda yetersiz diğer illerden çevik,jöh,pöh , polis bekçi vs. kolluk kuvveti takviyesi yapılmalı. Bunların karnı aç değil gözü aç . videodaki bölgeyi bilmiyorum yardım ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum ama yardım ulaşsa bile yağma devam edecek adamlar televizyon çalıyor beyaz eşya çalıyor
Dünyanın hiç bir yerinde, her yerde polis asker bulunamaz hocam, her türlü yetersiz kalır, sonuçta kadro sayısı belli. Her insanın başına polis dikemeyeceğimiz gibi, benim de anlatmak istediğim şu. Canla başla soğukta emek veren hiç bir görevliyi özellikle bu günlerde incitecek bi şey söylememeliyiz.
Tabi ki art niyetli olduğunu sanmıyorum ama bunun sorumlusu asker veya polis değil.