Bizim millet oturduğu yerden ahkam kesmeye bayılır, boşverin. Allah yar ve yardımcınız olsun...
Ahkam kestiğim yok sadece yetersiz olduklarını belirtiyorum .Jandarma arkadaşımdan bilgi alıyorum çevre illerden yönlendirme yapıyorlar ama yetersiz , sayı yeterli olsa böyle manzarayla karşılaşmazdık .
Ailen göçük altında diyelim . Polis Jandarma Tsk Ailenimi Çıkarmaya Yardımmı Etmeli Yoksa Böyle Vatan Hainleriylemi ugraşmalı yani çok basit bir soru .
Hocam üstteki yorumlarda bahsettim . Şimdi ben senin sorunu cevaplıyim sonra sen benim sorumu cevapla , öncelik tabiki göcük altındakiler. Benim soruma gelecek olursak , sizce kolluk kuvveti yeterli mi , eğer yeterli diyorsanız peki bu manzarayla neden karşılaştık ? Ben bu tarz videoları izleyerek şu varsayımda bulundum , kolluk kuvveti alanda yetersiz diğer illerden çevik,jöh,pöh , polis bekçi vs. kolluk kuvveti takviyesi yapılmalı. Bunların karnı aç değil gözü aç . videodaki bölgeyi bilmiyorum yardım ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum ama yardım ulaşsa bile yağma devam edecek adamlar televizyon çalıyor beyaz eşya çalıyor