Merhabalar öncelikle tüm Türkiye'ye geçmiş olsun.
Günlerdir elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ülkece, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz.
Malesef bu konuyu açmak için geç kaldım belki ancak bilen hocalarım birkaç gündür farklı yollardan uğraşlarımı biliyor ve bugüne kadar elimden geldiğince konulara mesaj atarak dile getirdim lakin konu açmamın daha doğru olabileceğini düşündüğüm için bu konuyu açtım.

Eskişehir'de yaşıyorum, müstakil bir evde annem, kız kardeşim, eşi ve 10 aylık yeğenim ile birlikte.
Bahçede bir evimiz var sobalı ve idare eder biçimde diyebilirim.
Elimde 5-10 çuval odun var, gerekirse kömürde tedarik etmeye çalışırım bir şekilde.
Evi yıkılan R10 üyelerimiz veya yakınları için kalacak yer sıkıntısı olan varsa elimden geldiğince seve seve, karşılıksız olarak yanında olmak isterim.
2-3 aileye kadar barınma ve ısınma konusunda en azından rahat etmelerini sağlamak amacıyla kapım açık.
2 odayı faal kullanabilir durumda ev ve gerekirse erkekler bir oda da kadınlar ve çocuklar bir oda da olacak şekilde 20 kişiye kadar sığdırabiliriz diye düşünüyorum.

Forumda bilen hocalarım var malesef maddi konuda yardımcı olamıyorum o nedenle en azından elimden gelen evimi paylaşmak ve bunu canı gönülden istiyorum. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim beni nasıl görürseniz burada bir kardeşiniz var gelmek isteyene kapım açık ve elimden geleni yapmaya hazırım.

Bu konuyu açma sebebim foruma kendimi reklam etmek değil, bir çıkar uğruna karakterimi satacak bir insan değilim, olmadım olmayacağımda. Karşılıksız olarak elimden geleni yapmaya hazırım ve dediğim gibi elimden gelen sadece en azından kafalarını sokacak bir yer verebilmek, ısınmalarını sağlayabilmek ve uyuyabilecekleri yataklar verebilmek. Keşke daha fazlası gelse elimden malesef çaresiz hissettiğim anlardan birini yaşıyorum kaç gündür.

Konuyu daha fazla uzatmak ve konudan sapmak istemiyorum. Belirttiğim şekilde gelebilecek olan kişilere kapım açık. Kendi yatağımı bile paylaşabilirim yeter ki fazladan 1 insana bile yardımım dokunabilsin.

Selametle, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.