Merhaba Genel olarak AFET üzerine bir site açmayı istiyorum bunun için yardım edecek kişiler arıyorum. R10 olarak topluca bir yardımlaşma istiyorum. Bir para kazanma vs. söz konusunu değildir. Bilgilendirme bilinçlendirme üzerine ve enkaz altından çıkan kişilerin site üzerinde yayınlanması, gerekli yardım için toplanan bağışları site üzerinde gösterme ve dahası hakkında toplu bir ekip kurup bu işi bir kaç günde halka açıp herkese kolaylık sağlamak istiyorum. Burada kimseye şuan para veremem yardım etmek istiyen kişiler olursa Wordpress'den anlayan gerekli görselleri tasarımları yapmak istiyen fikir sunmak istiyen ve dahası için herkesi PM veya Whatsapp üzerinden iletişime geçerek toplu bir grup kurup topluca yardımlaşma yapmak istiyorum. Bize şuanda ilk öncelik sunucu yardımı ve domain yardımı lazım devamında gerekli kişiler wordpressten anlayan grafik tasarım bilen kişiler ihtiyacıda vardır. Whatsapp iletişim için imzamdan ulaşabilirsiniz.

Edit : iletişim için whatsapp geçerseniz sevinirim. Gün içinde adanada bir kaç enkaz alanına gideceğim. Olayları yakından takip etmek amaçlı R10 üzerinden geç dönebilirim.