Herkes her şeyin farkında ve bağış yapmaya çalışıyor sürekli konu açmaktan sıkılmadın mı artık? Ben sürekli seni görmekten sıkıldım çünkü
Aynen sıktı artık her saat başı bagış konusu
Yok arkadaş konu açsın yine sorun değil önceki konularına bir baktım da konu açıyorsan herkesin düşüncesine de saygı duyacaksın duymak zorundasın... Konuları okudum arkadaşın sadece kendi dediği doğruymuş gibi davranıyor işine gelmeyince de "engelle", "konu kilit" vs daha da fazla bir şey demek istemiyorum zaten herkes farkında.
İyi Forumlar
Milletin parası bittiğinde kira, elektrik, doğalgaz, su, gıda, ulaşım, çocuk vb masraflarını sen karşılayacaksan tüm paralarını yardım olarak bağışlasınlar
Okey?
Merhaba yaklaşımınız hoş değil tamam bir zaman sonra sıkıcı gelmeye başlamış olabilir ama bağış yapmayanlarda illa ki vardır hala arkadaş o kıvılcımı tetikliyor iyiliği tavsiye ediyor lütfen bari buna engel olmayın belki birisinin giyeceği montu üzerinden alabilirsiniz bu yorumlarla
Herkes 1 TL bile olsa bağış yapsın damlaya damlaya göl olur orda sizde olabilirdiniz teşekkürler iyi forumlar 😊