HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim fabrikalarımız var holding in bir coğu zaten tmfs ile el koyuldu 2004 den beri ama şu an hala devam eden şirketler var İskenderunda liman bölgesinde ciddi hasar yok ama hasarlı fabrikamız da var Sakarya da İspanya da bizde tır çıkardık Sakarya dan ama reklam yapmadık şimdi söyle diyeyim size
Bazı kişiler yardım yapar ama söyletmez
Örnek bugün asem de sakarya ilinde mobilyacılar sitesinde yatak aldık toplu göndermek için arkadaşlarla orada bir işletme var 3 kişi gelip 800 battaniye almışlar ve araç gelecek yüklersiniz isim vermeyin demişler bakın ne kadar gururlu bir hareket şimdi bazen yardım edersin ama duyurmaman gerek yada duyurmaya ihtiyaç olmaz
Şimdi onlar yaptı yada yapmadı değil ama bu bağıştır sen yardım etmedin diyemezsin!
Yanlışınız var. Mesela o 3 adam sosyal medyalarında başımız sağolsun vb gibi paylaşımlar elbette yapmıştır. İllaki biz şu kadar yardım yaptık demelerine gerek zaten yok. Fakat bu bahsedilen şirketler yardım göndermiş/göndermemiş sadece 1 tweet'te bile başınız sağolsun demeleri gerekirdi. Şu kadar yardım edeceğiz diyemeyebilir tweetinde