Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ula 10 şehir etkilenmiş dünyada hangi devlet bir anda müdahale edebilir herkesi kurtarabilir bana bunu söyle? ABD? Çin?Almanya? Hangi ülke müdahale edebilir?
İstanbuldan bölgeye gitmek bile 8-10 saat sürüyor zaten ki yardımların büyük çoğunluğu da istanbuldan gidiyor. 1 kişyi enkazdan çıkarabilmek için 10-15 saat uğraşıldığı oluyor. Bordo klavyeli olacağına gidip AFAD EĞİTİMİ ALIP KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILSAYDIN BURDA PRİM YAPACAĞINA. Azcık aklı olan zaten bu işin bu kadar kolay olmadığını görür aç bi kurtarma operasyonunu izle saatlerce nasıl ecel teri döküyor millet kurtarıcaz diye yemek bile yemeden dinlenmeden. Senin gibileri de işte twitterda böyle boş boş konuşuyor sonra twitter neden erişim engeli yiyor. e yer.

Hala yardım yok diyor rezil oluyoruz diyor mübarek gün ya sabır ya sabır
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Japonya bu deprem bizde böyle etki yaratmazdı demiş, demek istediğim bu olaylar 10 şehir birden bu kadar yıkıcı yaşanmayabilirdi. Bunun yanı sıra biz ülke olarak depreme hala hazırlıklı değiliz göründüğü kadarı ile 1999'dan bu yana pek bir şey ilerlememiş. Allah enkaz altında kalanları ailelerine bağışlasın deprem bölgesinde canla başla çalışan kardeşlerimize yardım etsin.