Hocam aynı yayını ben de izliyorum ve kahroluyorum. Orada AFAD uğraşıyor uğraşmalı da zaten. Ben kimse uğraşmıyor demiyorum. Ancak orada örneğin baba ve kızının ya da Ali'nin kurtarılmasını, canlı canlı enkaza zoom yapılarak Ankara'daki bana aktarılmasının ve buna karşın halkın durumu hakkında, giden yardımların asayiş içerisinde dağıtılıp dağıtılmadığı hakkında hiçbir görüntü paylaşılması normal mi? Size normal geliyor olabilir ama bana gelmiyor. Ölü sayısını da neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama matematik ile hesaplamadıkları açık. En altta yazdım zaten. Orada yaşayanlar hangi binada kaç kişi değil kimin yaşadığını bile bilen insanlar dün sadece İslahiye'de, 500ün çok üzerinde vefat eden var diyor iken, kurumlar koca Gaziantep'te 504 vefat açıklıyorlar ise, matematik bilimini kullanmadıkları dan eminim.
Tabii ki herkes fikrinde özgür. İnanan inanabilir. Siz bilirsiniz.
Ben de diyorum ki cesetler çıkarılmadan sayı veremezler ona bakarsak şuan en az 20bin kişi vardır vefat eden en az ama görüyosun her gün artıyor sayı zaten.
Gözünü seveyim matematiği kullanmıyolar ne demek yapmayın ya muhalif olun ama böyle de konuşmayın insanlar orda uykusuz perişan çalışıyor.