Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öyle bir yazıyorsun ki.
Sence senin mantığına göre mi ölü sayısı veriliyor? Çıkarılan ölülere göre sayılar veriliyor. Daha yüzlercesi vardır belki daha çıkarılmadan sayı mı verilir?

Az önce CNNTÜRK'te canlı canlı izledim 78 saat sonra 2 çocuk ve anneleri sağ salim çıkarıldı ve AFAD aralıksız 15 saattir çıkarmaya çalışıyor 15 saat. İnsanlar bir delik açıyor oradan girmeye çalışıyor artçı deprem oluyor o delik kapanıyor 3-5 saat geri gidiyolar.
Hocam aynı yayını ben de izliyorum ve kahroluyorum. Orada AFAD uğraşıyor uğraşmalı da zaten. Ben kimse uğraşmıyor demiyorum. Ancak orada örneğin baba ve kızının ya da Ali'nin kurtarılmasını, canlı canlı enkaza zoom yapılarak Ankara'daki bana aktarılmasının ve buna karşın halkın durumu hakkında, giden yardımların asayiş içerisinde dağıtılıp dağıtılmadığı hakkında hiçbir görüntü paylaşılması normal mi? Size normal geliyor olabilir ama bana gelmiyor. Ölü sayısını da neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama matematik ile hesaplamadıkları açık. En altta yazdım zaten. Orada yaşayanlar hangi binada kaç kişi değil kimin yaşadığını bile bilen insanlar dün sadece İslahiye'de, 500ün çok üzerinde vefat eden var diyor iken, kurumlar koca Gaziantep'te 504 vefat açıklıyorlar ise, matematik bilimini kullanmadıklarından eminim.

Tabii ki herkes fikrinde özgür. İnanan inanabilir. Siz bilirsiniz.