islamı yaymakta önemli okumak kadar, yani sen kendi bildiğini cevaplamaya da üşenmiş oluyorsun burada sende üşengeç oluyorsun.
herhangi bir yurt dışından adam dini tanımak istediğinde tanıtmak yerine aç oku mu diyeceksin ? veya aklnıa takılmış bir soru vardır git bak biraz daha mı oku diyeceksin ?
bu dediğin tüm soruların cevabını alsa bile farklı farklı haberlerini gördüğümüz çok insanlar var hocam din aleminde o yüzden yorumunuzu yanlış buluyorum
Benim söylediğim kendini Müslüman olarak gösteren arkadaşlara. Din ince bir mesele, benim bile vakıf olmadığım çok şey var. Alim, hoca, hafız, imam olmadığım için bir konuda da cevap vermem doğru olmaz. Yanlış bir şey de söyleyebilirim, Allah adına da yanlış söz edebilirim. Elhamdulillah Müslümanım diyen açıp okursa Kur-an'ı sorcağı tüm soruların cevabını alır. Ziraa insanın yaratılış amacı dünyaya geliş amacı, kimileri malı, canı, açlığıyla sınanacağı, kimierinin de zenginlik, varlık ile sınanacağı, bilimin dahi yeni yeni keşfettiği şeyleri Kur-An 1400 sene evvel yazmış olduğu her şeyi görür.