AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedeni belli tabi. Ülkenin bu zor zamanında halen enkaz altında binlerce kişi varken, halkın ciğeri yanarken ortalığı karıştırıp siyasi propaganda yapanlara asla R10 yönetimi müsade etmez.

Evet kesinlikle tartışılacak çok konu var. Fakat ne yeri ne zamanı.
Merhaba,

Siyaset tabii ki yeri değil ama bu konuyu eleştirmekte bence bu üyenin hakkı. Sonuçta burası bir paylaşım platformu ama lütfen bir kere anlayın. Daha önce siyasetten falan ceza yemişim, yerim siyasetini. Benim insanım ölürken, enkaz altındayken gerçekleri de bir kaç kişi söylemeye çalışırken susturmayın artık.

Cidden yıldım yahu. Neden gerçekleri eleştirmek bu forumda problem oluyor? Ben arkadaşı hiç tanımıyorum. Sadece konuya girip acaba kim banlandı gene neden banlandı diye araştırmaya çalıştım ettim - daha önceki konularını da görmedim onu da söyleyeyim- neden ki?

Haberleşme forumundayız farkında mısınız? Haberleşip para kazandığımız bir yer burası? Diğer kapatılan yer Twitter? Binlerce insanın haberleşerek haber alarak binlerce insanın kurtarıldığı ve kurtarılmayı beklediği yer?

ÇOK İLERİSİ OLURSA TABİİ Kİ BANLAYIN da bu kadarı da fazla artık benim artık kaldıracak gücüm kalmıyor lütfen. Lütfen Lütfen Lütfen!!!