2 aylık bebek ! 30 saattir enkaz altında ! Sen 2 saatte bir beslenmesi gereken bebek değil misin? Seni kim yedirdi içirdi?
5 Yaşlarında bir çocuk enkazdan uykusundan uyandırılıyor ve sanki evlerine adamlar girmişte korkmuş gibi tepki veriyor. Ne oluyor ya ne oluyor ! Sana depremi hissettirmeyen kim?
Bu karda kışta enkazda bir kız çocuğu burası çok sıcak su verin diyor. Seni soğuktan koruyan kim?
Yediren de içiren de koruyan da O'dur !
Ne çok ibret ve mucize ile karşılaştırıyor rabbim bizleri değil mi?
Bizlere, geçmiş ümmetlere gösterdiğin azabı da mucizeleri de bir anda tattırdın. Bu kadar gerçekleşmiş ayet karşısında bizler hală uykudayız..

Byblon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimseye bu afetin Allah tarafından gelmediğini ima edecek bir şey söylemedim. Kendiniz nasıl yorumlamak isterseniz o şekilde yorumlayıp cevap vermişsiniz. Orada ölen insanlarda sonuçta Allah'ın afetleri neticisinde hayatlarını kaybettiler. Sizler benim sorumu anlamadınız. Ben diyorum ki nasıl hayatta kaldılar? Her şeye bilimi öne süren arkadaşlar soruma cevap verin. 2 aylık bebek 30 saat nasıl aç susuz dayandı bana bunu bilimsel olarak açıklayın. Diğer yazdığım vakaları boşverin.