öncelikle selamlar. orman ürünleri alanında "kontrplak" ürünleri ile alakalı 300 kelimelik , vereceğim 20 adet başlıkta makale yazdırılacak.
ürünü en ince ayrıntısına kadar öğrenebilecek (her türlü bilgiyi verebilirim ön araştırmadan sonra sorduğu tüm sorulara yanıt vereceğim) , meraklı , araştırmacı ve üretken bir arkadaş ile sürekli çalışmak istiyorum.
ilk siparişi teslim alır almaz sonrası için konuyla ilgili kendi belirlediği başlıklarda çıkardığı tüm makaleleri adet,miktar gözetmeksizin anında satın alacağım. ( En az haftalık 3 makale girişi yapması gerekiyor)
  1. Cümleleri ve diğer yazıları birbirini taklit etmeyecek.
  2. Mevcut içerikleri özgünleştirip ben yazdım demeyecek.
  3. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu yapmayacak.
  4. Seo uyumlu , Sıralama odaklı olacak şekilde yazılacak , görsellerini ekleyecek.(Telifsiz içerik bulunacak)
  5. Dış ve iç linklemesini yapacak (ben yönlendireceğim)
  6. Yoast'ta tüm parametreler full yeşil yanacak.
Alanında uzman , Referansı bol. Hataları revize edebilecek. Gerçekten sürekli çalışabileceğim dürüst ve çalışkan bir arkadaş arıyorum.

İlgilenen arkadaşlar konu altından yorum olarak belirtirlerse uygun gördüğüm 1 kişi ile görüşüp çalışmak istiyorum.
Lütfen pm atmayınız. Profillerini incelediğim kişilere ben pm olarak iletişim bilgilerimi ve detayları göndereceğim.
Konuyu okumadan direkt mesaj atan arkadaşlara dönüş yapılmayacaktır.

Saygılarımla.