CarreyAlemdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle gününüz güzel geçer umarım başlıktaki gibi ucuza profesyonel anlamlı logolar yapıyorum;
Anlamlı dememdeki şu logoda belli anlamların olmasıdır basit olarak;

Burdaki anlam şudur beyaz kısım ticaretteki sizi yansıtıyor ve içindeki siyah 2 kişi içinizdeki sizi benimsiyor.sol kısımdaki kişi sizin hızınızı,sağdaki kişi ise sizin bir kısmının saf olduğunun göstergesidir.

Burdaki anlam ise ticarette derin denizlere açılacaknızın göstergesidir soldaki kişi sizi temsil etmektedir sağdaki iğne gibi olan cismi tutan sizin ticaretteki sabrınızı göstermektedir.igne ise ticaretinizin ne kadar ince ve iğne gibi olduğunu göstermektedir.

Bunun anlamı ise sol alt kısımda kılıç gibi olan kısım sizi temsil etmektedir ve karşınızda ki 2 kişi ise sizin ticaretteki düşmanlarınızı temsil etmektedir.kendinizi yalnız gibi hissetmeyin sol taraf sizin dostlarınızı göstermektedir.

Örnekler bu kadar dır daha fazlası veyahut bilgi almak için whatsapp yolu ile ulaşabilirsiniz.

Whatsapp: wa.me/905304192492 den ulaşabilirsiniz
Sanıyorum Adana'da yaşıyorsunuz öncelikle geçmiş olsun, R10 da konu açma kuralları var aşağıya link bırakıyorum göz gezmeniz iyi olacaktır.

KURALLAR