Merhabalar sitemiz icin bir youtube sayfası açtık. Youtube konusunda hiçbir fikrimiz ve bilgimiz malesef yok. web siteleri artık geçerliliğini kaybetmeye başladığı zaman diliminde youtube üzerinden daha fazla kitlelere tebliğ etmek ve ulaşmak kolay olduğunun düşüncesindeyiz. Youtube için televizyon şeklinde videoları yayınlayacağımız program varmıdır. Hangisi üzerinden eğitime başlamalıyız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa mutlu oluruz. Eğitim seti vb satış için lütfen yorum yazmayın. Bu işlerden şuan için bir kuruş kazanmıyoruz hatta ciddi derecede emek harcıyoruz. İstediğimiz bir kac özellik var youtubede
1- Tv Programlarında olduğu gibi videonun altında videoya uygun alt yazı
2- Çekimlerimizde logomuzun olması
3- İntro tarzımı artık bilmiyorum ama bazı kanalarda sosyal medya butonlarınıda gösteriyor tüm bunları yapabileceğimiz program için hangisinden başlamalıyız.
Bazı kanallları bakıyorum reklam vermek adına demiyorum misal yurttaş tv diye bir kanal videoların başında sosyal medya hesapları cıkıyor dün yine ülkü ocakları tv şeklinde baktım videoların altında logoa artı yazılar cok güzel yine kişisel hamdullah öztürk'ün sayfasına denk geldim tam aradığım şekilde yapılmış videolar....Şuan aklıma gelen isimler bunlar örnek olarak verdim herhangi bir reklam amacı ile yazmadım. Öneri ve tavsiyede bulunursanız istifade etmek isteriz. Cok teşekkürler.
Mesaja ilave olarak lütfen özel mesaj olarak yanıt vermeyin şuan icin ücretli bir iş yaptırmayacağız.İlginize teşekkürler ama özel mesaj kutusu doldu neredeyse.