Yanlışa yanlışla cevap vermek kadar büyük bir yanlışlık yoktur. Kimsenin dini, dili, ırkı, mezhebi ve CİNSİYETİ ile dalga geçmeyi doğru bulmuyorum. Bu şahsın yaptığı yanlış, sizin de cinsiyetçi ayrımcı bir davranış sergilemeniz çok yanlış. Muhtemelen böyle ib.ne, gay, tro bilmem ne diye dalga geçenler yüzünden bu şahsın çok psikolojisi bozulmuş ve itilip kakıldığı için insanlara kin beslemiş olabilir. İnsanları sağ sol, müslüman / gayrimüslim, alevi / sünni vs. diye ayırarak sadece kin ve nefret beslemesine sebep olursunuz. Trans değil de erkek veya kadın olsa bu yaptığı iğrenç davranış haklı mı olacaktı? O zaman eleştirmeyecek miydiniz? Şikayet edin, cimer'e yazın, egm etiketleyin vs. vs. yapılacak çok şey var ki zaten çoktan evinden alınmıştır diye düşünüyorum. Bu arada bu şahsın yaptığı dediğim gibi %100 yanlış, terbiyesizce, ahlaksızca, insanlık dışı, benim eleştirim insanların tercihlerine göre yargılanmaları. Bu yargıyı yapan yarın öbür gün Türk / Kürt / Arap vs. diye ırkı yüzünden ayrımcılığa uğradığında, mezhebi yüzünden küçük görüldüğünde, boyu veya kilosu yüzünden aşağılandığında bu yaptıklarını hatırlasın.