High Ranking SEO Provider
Merhabalar
Yaşanan olaylar nedeniyle R10 üzerinde pek fazla aktif olamıyorum. Dönüş sağlayamadığım, gecikme yaşanan işler mevcut. İnşallah en kısa sürede herşey normale dönecek ve burada yine ticaretlerimizi yapmaya devam edeceğiz.
Bunca olay arasında belki yersiz ve saçma gelecektir ama olay yerlerinde hiç mültecilere denk gelmedim. Özellikle Antep, Hatay ve Osmaniye gibi bölgelerin %60-70'lik bir nüfusu mültecilerden oluşmaktadır. Enkazdan kurtarılan kişiler arasında 1 tane bile rastlamadım. Belki de ben göremedim...
Az önce elime bir video ulaştı, Maraş'ta halkımız çadırlar içerisinde ısınma olmadan battaniye ve yorganla yaşama tutunmaya çalışırken hemen 50 metre ilerisinde de içi mültecilerle dolu bir kulübe mevcut. Işıklandırma sistemi ve elektirikle beraber ısınması da mevcut. Üstelik bölgeye giden yardımlar az da olsa yağmalanarak el koyulmaktadır.
Evet fazlasıyla yardım gerekiyor gelen destekler her konuma yetişemiyor fakat yapılan çekimler, haberler sadece yetkililerin olduğu bölgede bulunmaktadır.
Yetkilelerin çalışma sağlamadığı bölgeden hiçbir haber yayınlanmamaktadır ve bu bölgelerde erişim sıkıntıları oldukça fazladır.
Zaman tartışma, sorgulama zamanı değil fakat bu gibi durumlarda bile halen gizli saklı işler dönmektedir. Pes bile diyemiyorum artık.
İmkanı olan, vakti fırsatı olanlar varsa lütfen yapılabilecek her türlü yardımı yapmaya çalışsın. Bu yardım tek para gönderme olarak algılanmasın lütfen.