Merhaba sayın r10 ailesi

Ölmek mi Yaşamak mı Ağlamak mı Gülmek mi Nefes Almak Mı Nefes Vermek Mi

Şuan tüm dünya ne yapacağını ne edeceğini bilmiyor herkes bir şey yapmaya çalışıyor .

Adana da yaşamaktayım .

Ailemle yaşıyor idim . Ev tuttum dedim ki işler yoluna girer home ofis yapar kazandığım her para ile uygulama internet sitesi alır bir şekilde hayatıma devam ederim dedim .

Forumda beni tanıyan arkadaşlar bilir galeri işi yapıyor idim kefil falan olduk iflas etmemize sebeb oldu üstüne borçlar yığınla .

Ödemeler var bir çok ölüm ile yaşam arası gitmek var sürekli aslında bir nevi çıkmaza girdim .

Şimdi ev artık yok oldu çünkü dedim ki kirasını ödeyemem ailemle yaşamaya devam edim dedim 4 gün önce .

Önemli bilgisayarım bir kaç eşyam orada idi yok oldu . (Kira sözleşmem yok arkadaşımın evi idi cüzi kira veriyordum )

Deprem oldu hayat durdu . Yazılarım projelerim hepsi gitti . sağlık olsun cana gelmedi .

Hayalet bir şehirlere döndük . Adana diğer illere göre biraz daha iyi çünkü yıkılan bölge az zarar gören bina sayısı fazla .

Abim lerin oturduğu siteye gittim bugün . Her taraf dökülüyor . Ama kolanlar sağlam . bir cesaret girdim içeri yiğenimin eşyalarını aldım bir çok şeyi çıktım . ( Girmeseydin demeyin mecbursun girmeye başka çaren yok çünkü çaresizsin .) 12 . Kata çıktım evden bir çok şeyi aldım ama bildiğin hayalet bir bina ya girdim . )

Korkuyorum çünkü depremleri sık sık yaşıyoruz.

Bu hafta yüklü ödemelerim var ama ekmek almak için bütçem var sadece .

Teslim edeceğim işler diğer bilgisayarda gitti . Şuan 12 yıllık bir bilgisayarım 15 dakika da açılıyor buna şükür.

Yarın tlf faturam ödemediğimden kapanacak .
Krediler vs .

Aslında hiç biri umursamıyor idim belkide halen umursamıyorum .

Şimdi Kurban bayramlarında hayvan pazarı kurulur orada hayvanlar ölümü bekler , Şu an orada insanlar var orada çadırdalar ve ölümü bekliyorlar .

Bugün adana soğuk diğer deprem bölgeleri bundan 10 kat daha soğuk burada kar yok orada kar var .

Diğer illerdeki akrabalarım evleri bile yok karın üstünde oturuyorlar sadece .

Hayatın durduğu yerdeyiz şuan .

Şimdi size güzel bir soru bunu yapmalımıyım .

( Papara açıp kiralayim . Sonra banka hesaplarını kiralayim ) Bundan başka çarem yok kimseden para istenmez zaten bunu yapmaz isem sonum aynı olacak gibi gözüküyor . Bir yandan bu konuda hiç bir bilgim yok )

İnsanlar çaresiz olunca her şeyi düşünebiliyor .

SAYIN R10.NET Ailesi 15 Yıldır bu foruma üyeyim kimseden para talep etmiyorum . Muhakkak benden daha beter olanlar evi barkı kalmayan kalacak akrabası kalmayan insanlar var benden daha kötü durumda olanlar var .

Her halime şükür diyorum . Aile evi var sonuçta . kalacak benim bir yerim var .

Buraya yazdım çünkü artık içime atmaktan yorgun ve bitkin durumdayım . Daha bir çok şey yazabilirim ama yazmaya söylemeye anlatmaya gücüm yok .

Şuan dışarıda soğukta kar da yağmur da olanlar var Ama bir de Beton altında son nefes son can kurtulmayı bekleyen insanlar var .

Allah herkesin yardımcısı olsun . Beni az çok dinlediğiniz için teşekkür ederim .