Değerli R10 ailesi. Acı zor günlerimizde size buraya güzel bir yazı bırakmak istiyorum. Paramparça olan yüreklerimize bir nebze ilaç olsun.
Depremin yaşanmasının ilk saatlerinden itibaren deprem bölgesine gidebilmek için çok çabaladım her yolu denedim gerek maddi durumlar gerek olaylar dolayısı ile bir türlü gidemedim. İlimde bulunan ve yardım toplanan merkezlerde gönüllü olmaktan başka çarem kalmayana kadar denedim. En sonunda bu merkezlerde elimden geleni yapma kararı aldım ve kendimle gördüklerimle gurur duydum.
Nereden başlasam bilmiyorum, eminim ki sizde okurken gözyaşlarınıza hakim olamayacak okudukça içiniz burkulacak ama gurur duyacaksınız.
Vardığım ilk andan beri gelen yardımlardan başlamak istiyorum. Yaklaşık 150-200 gönüllü sıra sıra dizilip yetiştiremedik. Yardım getiren vatandaşlarımızın ardı arkası kesilmedi. Yorgunluk hissetmeden ilk defa hayatımda böyle bir anın bitmemesini istedim. Geldikçe elimden diğer taraftaki arkadaşa verdikçe o giden eşyaların ulaşacağı insanlar gözümün önünden birer birer geçtiler. Silivriyi bilenleriniz bilir, nüfusu az kırsal bir kasaba. Ama bugün biz en büyükşehirden daha büyük olduk. Bunu hissettim. Yığıla yığıla birikti köşede her gelen yardım. Tırların biri gitti biri geldi. Yaşadığım o buruk ama tarifsiz duygu hayatımda ilk defa bu kadar işe yaradığımı hissettirdi.
Gördüğüm ve hayatımda etki bırakacak şeyler yaşadım. Bebek arabasından tutun evindeki son yarım şişe yağı gelip gıda kısmına bırakan insanlara kadar. Biz güzel bir milletiz biz iyi insanlara sahip bir milletiz allah hepinizden sonsuz razı olsun, birinizi bin etsin.
Son olarak afet bölgesindeki arkadaşlarım kardeşlerim büyüklerim yaralarınızı sarmak için damarlarım gözlerim patlayana kadar söz veriyorum emek vereceğim. Size söz veriyorum acınızı dindirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağım. Dualarımız gönüllerimiz kalplerimiz sizinle. Allah sizi korusun küçük kardeşlerimizi vatandaşlarımızı korusun. Biz birlikte güçlüyüz biz birlikte güzeliz. İnşallah bu acı zamanı bu süreci sevdiklerimizi kardeşlerimizi kaybetmeden atlatacağız. Yardımlarımızın bir nebzede sizin oradaki yaşadığınız zorluğu dindirmesi temennim ile hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun.