amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakınlarınızda Margaz var orada stokları tükenmiş miydi? bilmediğim için soruyorum
oradan ısınmak için yakacak bir şeyler temin edebilir misiniz?
mesela lastik yaktıklarını okudum ısınmak için deforme olmuş atık lastik var ise onları deneyebilir misiniz açık alanda? (emin değilim kulaktan dolma)

diğer bir aklıma gelen de ahbap derneği ve afad ı hashtag ederek onlardan bire bir yardım isteseniz ulaştırma imkanları olabilir mi?

durumunuz nasıl yıkık hasarlı konut durumu nasıl
evlere girmeden arabada mı yaşıyorsunuz?

Streetview üzerinden iğde yi gezdim 2 katlı evler olduğu gibi tek katlı evler de var çoğunlukta bu tek katlı evlerin hasar almadığını alsa da idare edilebileceğini düşünüyorum
(buralar ahır olduğunu düşünmüyorum olanlar vardır ama gayet pencereli ve temiz boyalı)
buralarda bir kaç aile birleşip misafir olup kalamaz mısınız?
tek katlı ev hasar da almadı ise çekinmeden kalabilirsiniz

bu aşağıdaki yapılardan ümidim yok ama en azından kapsamlı bir yardım gelene kadar barınma organizasyona liderlik yapabilirsiniz gün ışıyınca?

Dün lastik yaktık evet ama bugün bulamıyoruz çünkü köye geldik ve artık kimse lastikte vermiyor

AFAD sürekli meşgul arıyorum ama meşgul. Hashtag eklemek aklıma gelmedi hic

Konutumuzda dökük kırık yok fakat içerisi dağılmış durumda o şiddetli deprem aklımızdan çıkmıyor piskolojimiz bozuldu uykularimiza giriyor o korkudan dolayı giremiyoruz eve.. Arabada yaşıyoruz. Ama şuan dışarıda kaldık arabanın tek camıda patladı bugün sabah iyice ortada kaldik