Hocam yollar açık ama birkaç tır ve kamyonet haricinde öyle top yekün bir yardım görmedim ben yollarda. Sanırım artçılardan dolayı da insanlar da mı gelmekten korkuyor anlamadım. Şuan o tarafa giden öyle aman aman bir yardım yok. Yolda tek gördüğüm bizim gibi arabaların arkasındaki ekmek poşetleri idi. Biz de 60 ekmek götürebildik kendi imkanlarımız ile biraz mazot falan. Ama bir an önce (artık çok da geç olmaya başladı.) Yakınlarınıza kendi yanımızdaki götürdüğümüz keklere kadar verdik. Çok zor durumdalar. Günlerdir boğazların sıcak bir şey geçmemiş. Bir an önce, bir an önce tırlarla gidilmesi lazım. Ama inanın hayret ediyorum. Tık yok. Gözlerimle gördüklerimi yazıyorum.
Yakınlarının söylediği insanlar enkaz altında bağırıyorlar ve kimse yardım etmiyor ve o seslerin arasında aç aç derme çatma çadırda bir şeyler yakarak yaşam mücadelesi veriyorlardı. Biz belki yakınlarımızı (sadece kadınları bu arada) aldık ama orada binlerce milyonlarca insan var. Durum çok vahim. Ne olacak bilmiyorum. Çıldırmamak elde değil. Haykırmak istiyorum gerçekten. Burda da en ufak yorum yazılsa devleti kötülemek ten yorum siliyorlar. Onları da Allah a havale ediyorum. Lütfen bu yorum ya da böyle yorumları sadece afet bölgesine gidip orayı görenler silsin. İstanbul'da Ankara'da yoruma gir sil demek kolay. Orada kendi gözlerinizle görünce ne demek istediğimi anlarsınız. Dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Ben tek başıma kaç ekmek götürebilirin ne yapabilirim. Orda erkeklerden de geride bıraktık zaten. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim. Çok doluyum....

Ekleme
Biz Aksaray yolundan gittik konyayı falan görmedim umarım doğrudur ve o tırlar bir an önce ulaşır. Tek temennim o