Alıntılıyorum,
Hala enkazdayız hala teyzemler kuzenleri enkaz altında, toplam 20 can enkaz altında. Hala Afad yok. Hala kızılay yok. Hala yok yok yok. Bir mucize bekliyoruz, mucize içinde AFAD lazım. Napacaz bilmiyorum. Şuan Süleyman Soylu danışmanı danışmanı Ahmet bey le görüştüm, yardım sözü verdi inş. Belki Bu çare olur. Dualarınızı eksik etmeyin 🙏
Lütfen sosyal medya fenomenş olanlar Afad a yazın : Kırıkhan ilçesi , İlçe jandarma Karşısı, kılınçoğlu apartmanına bir yardım
Hocam Adıyaman çok kötü hocam adıyaman çok kötü. Alitaşı mahallesi büyüdüğüm evimiz yerle bir oldu. Annem babam kız kardeşim şans eseri izmirde oldukları için kurtuldular. Alitaşı mahallesinde toz toprak yığınındam başka bir şey yok. Yardımcı olsunlar bize. İnsanlat aç susuz. Alitaşı mahallesinin karşısında Adıyaman Merkez de Ünal Petrol kurtulanlar otobğslere arabalara sığınmışlar. Alitaşı mahallesi ve yeni mahalle koşu parkı çevresi benim haber aldığım ve ağır hasarlı bölgeler. Teyzem kuzenlerimin ordalar. Aç ve susuzlar üşüyorlar. Bir bardak suya muhtaçlar. Nolur sesimiz olun.